Strakonice - Střelci, Kraj. liga 21-2, 7. kolo

HC Strakonice - HC Střelci Jindřichův Hradec 4:2, Krajská liga, 7. kolo, 30. října 2021, foto Jan Škrle



Krátké zprávy
03. 05. 2024 Druholigový A-tým IHC Králové Písek v následující sezoně povede z pozice hlavního trenéra Tomáš Matušík, jenž působil na zdejší střídačce již v ročníku 2022-23. Letní přípravu pod jeho taktovkou odstartují Králové v pondělí 6. května.
03. 05. 2024 Krajský výkonný výbor ledního hokeje před blížící se jihočeskou konferencí navrhl změnu systému Krajské ligy mužů. Podle jedné varianty se stávajících deset účastníků střetne s týmy jiného kraje (Vysočina) ve vložených zápasech, které se započtou do tabulky a základní část se tím rozšíří o jedenáct kol. Zvýšenou atraktivitu soutěže by však provázel i nárůst nákladů na dopravu. Druhá varianta nabízí rozšíření základní části o třetí rundu vzájemných soubojů, z nichž polovinu odehrají kluby doma a polovinu venku. Následující rok se obrátí pořadatelství, rozlosování je možné provést na dvě sezony dopředu. Všechna kola play off v obou variantách se budou hrát na tři vítězství. Základní část u obou variant by trvala od 14. září do 18. února, play off by skončilo 23. března.
02. 05. 2024 Českobudějovický centr Jáchym Kondelík skóroval v 57. minutě zahajovacího utkání Betano Hockey Games na brněnském ledě. Svým premiérovým gólem za národní mužstvo jenom zmírnil porážku od Finska v poměru 1:4. Do hry zasáhl také písecký odchovanec Jan Rutta a čerstvá akvizice útočných řad Motoru Ondřej Kovařčík.
Archiv krátkých zpráv...
Partneři
Nejčtenější články Partnerské portály Videogalerie Retrogalerie