Česko - Rakousko, Budvar aréna Č. B.

Česko - Rakousko 5:1, Euro Hockey Challenge, Budvar aréna České Budějovice, 18. dubna 2024, foto Ján Honza a Roman Růžička



Krátké zprávy
03. 05. 2024 Krajský výkonný výbor ledního hokeje před blížící se jihočeskou konferencí navrhl změnu systému Krajské ligy mužů. Podle jedné varianty se stávajících deset účastníků střetne s týmy jiného kraje (Vysočina) ve vložených zápasech, které se započtou do tabulky a základní část se tím rozšíří o jedenáct kol. Zvýšenou atraktivitu soutěže by však provázel i nárůst nákladů na dopravu. Druhá varianta nabízí rozšíření základní části o třetí rundu vzájemných soubojů, z nichž polovinu odehrají kluby doma a polovinu venku. Následující rok se obrátí pořadatelství, rozlosování je možné provést na dvě sezony dopředu. Všechna kola play off v obou variantách se budou hrát na tři vítězství. Základní část u obou variant by trvala od 14. září do 18. února, play off by skončilo 23. března.
02. 05. 2024 Českobudějovický centr Jáchym Kondelík skóroval v 57. minutě zahajovacího utkání Betano Hockey Games na brněnském ledě. Svým premiérovým gólem za národní mužstvo jenom zmírnil porážku od Finska v poměru 1:4. Do hry zasáhl také písecký odchovanec Jan Rutta a čerstvá akvizice útočných řad Motoru Ondřej Kovařčík.
02. 05. 2024 Vimperský odchovanec Šimon Hrubec v barvách curyšského SC Lions vychytal nulu v rozhodujícím finálovém utkání nejvyšší švýcarské soutěže proti HC Lausanne (výsledek 2:0) a zvedl nad hlavu vítězný pohár.
Archiv krátkých zpráv...
Partneři
Nejčtenější články Partnerské portály Videogalerie Retrogalerie