Motor - Třinec, extraliga 21-2, 16.kolo

Motor Č. Budějovice - HC Oceláři Třinec 0:1, Tipsport extraliga, 16. kolo, 22. října 2021, foto Ján Honza



Krátké zprávy
25. 04. 2024 Exbudějovický obránce a bývalý reprezentant Libor Zábranský st., kterého současná veřejnost vnímá jako trenéra a především majitele extraligové Komety Brno, aktuálně vstoupil také do fotbalové Zbrojovky Brno jako osmdesátiprocentní vlastník. V blízké budoucnosti by měly stát vedle sebe zbrusu nové stadionu obou klubů.
25. 04. 2024 Písecký odchovanec Jan Skok, jenž aktuálně působí v barvách Plzně, po absolvované přípravě zůstane s reprezentačním týmem U18 na MS ve Finsku pouze jako osmý obránce v roli čekatele pro případ zranění některého z kolegů. Pozici v sestavě si naopak udržel gólman Matyáš Mařík z Motoru a exbudějovický útočník Samuel Drančák. Češi vstoupí do šampionátu 25. dubna zápasem proti Švýcarsku.
25. 04. 2024 Vedení extraligového Banes Motoru oficiálně potvrdilo příchod brankáře Milana Kloučka (25), jenž působil v klubu již v postupové sezoně 2019-20 a naposledy chytal za Plzeň. Pod Černou věží podepsal smlouvu na jeden rok s dvouletou opcí. O jeho chystaném příchodu jsme poprvé informovali v článku o sedmém semifinále extraligy 28. března.
Archiv krátkých zpráv...
Partneři
Nejčtenější články Partnerské portály Videogalerie Retrogalerie